IFC 2020

13 – 16 oktober 2020 i Noorwijkerhout, Nederländerna

IFC 2020: ACCELERATING CHANGE

Under 2020 firar IFC sitt 40-årsjubileum och de vill gärna göra det med dig!

4 DAGAR – 1 000 DELTAGARE – 100 TALARE – 60+ LÄNDER – 500 GLOBALA ORGANISATIONER

International Fundraising Congress

IFC sammanför ledare inom samhällspåverkan, entreprenörer, insamlingsorganisationer och andra som är ansvariga för resursmobilisering och social nytta. Vi samlas i Holland för en all-inclusive unik fyradagarsupplevelse. Deltagarna har möjlighet att fördjupa sig i all kunskap, dela med sig av sina erfarenheter och nätverka under denna ledande konferens för ideell verksamhet.

Med starkt fokus på ett globalt perspektiv sammanför IFC:s mångsidiga och noggrant sammanställda program de bästa idéerna, senaste koncepten och de mest innovativa lösningarna inom samhällspåverkan.

Med över 100 internationella talare av världsklass som delar med sig av den senaste utvecklingen i sessioner av olika format – från fördjupande master classes och interaktiva workshops till inspirerande föreläsningar och utmanande paneldiskussioner – utökar IFC dina kunskaper, utmanar ditt tankesätt och boostar ditt engagemang.

Utöver detta fullspäckade program erbjuder IFC även ett omfattade och underhållande socialt program med middagar för nätverkande, en galakväll och olika sessioner för välbefinnande, till exempel guidad meditation och yoga. Det finns något för alla!

Registrera dig här

Andra insamlingsevenemang