Om Mindwize
Vi arbetar med 70 specialister i 5 länder

Om Mindwize

Mindwize är en nederländsk insamlingsbyrå som också är verksam i Sverige. Vi arbetar på uppdrag av olika svenska ideella organisationer.

Mindwize hjälper icke-statliga organisationer (NGO:s) att bygga upp givande, långsiktiga relationer med (potentiella) givare. Vi använder oss av flerkanaliga strategier. Vi utgår ifrån hur organisationen är upplagd och hjälper er att förbättra insamlingsverksamheten genom att engagera och motivera rätt målgrupper. Skräddarsydda lösningar kommer att maximera era resultat, förbättra varumärket och hjälpa er att uppnå organisationens visioner och mål.

Mindwize är en datadriven, internationell insamlingsbyrå vars huvudkontor ligger i närheten av Amsterdam. Vi är verksamma i Nederländerna, Sverige, Tyskland, Frankrike, Belgien och Norge och har 25 års erfarenhet av att skapa inflytelserika och effektiva insamlingskampanjer.

Vill du veta mer?

Skicka ett mail till info@mindwize.sekontaktar vi dig så snart som möjligt

Kontakta oss

People, planet, profit

Vi tycker att jorden är viktig. Vi utgår från sunt förnuft och socialt ansvar. Dessutom är det trevligt och inspirerande att arbeta i en grön miljö.